Welcome, Log in by clicking  Here!
Date: Time:

ALS JE MEER GESPREKKEN EN VERKOOP WILT, KAN HET NIET VERKEERD ZIJN MET GEANIMEERDE VIDEO’S!

Het is geen mysterie dat marketeers videocontent beschouwen als de generator van meer conversies dan enig ander type materiaal. Bedrijven die video’s gebruiken voor hun marketingcampagnes krijgen ongeveer 40% meer verkeer van zoekmachines dan andere bedrijven die dat niet doen.

Hier is nog een geweldig feit: websites met een video op hun bestemmingspagina kunnen tot 80% conversies genereren! Als je plannen hebt om een ​​levendige video over je bedrijf te maken, kan Channelorange, dat voornamelijk een Nederlands bedrijf is, de ideale keuze voor je zijn. Ze hebben al een echt perfect schilderij bereikt, zeker als een van mijn campagnes.

De verklaring voor het genereren van hogere conversies en verkopen is niet zo moeilijk uit te leggen: uitlegvideo’s hebben de mogelijkheid om rechtstreeks naar de kern van je publiek te gaan. Als je erin geslaagd bent om interessante en boeiende personages te creëren die een krachtige boodschap kunnen overbrengen door middel van animatie, zal je video je verhaal en je kijkers verbinden.

Animaties trekken niet alleen uw klanten aan; ze inspireren hen ook om daadwerkelijk aankopen te doen en uw bedrijf te helpen bij het maximaliseren van de winst. Statistieken tonen aan dat het opnemen van een geanimeerde video op uw bestemmingspagina uw conversieratio met maar liefst 80% kan verhogen.

Of u nu kleding of boeken probeert te verkopen, elk product kan op de markt worden gebracht via een geanimeerde video, hoe serieus of luchtig uw product ook is.

Dat armatuur maakt de weg vrij om uw merk betrouwbaar te maken. En dit is kwaliteit die uw publiek zal inspireren om uw product te kopen. Kortom: een op maat gemaakte, excellente en pakkende video zorgt voor meer omzet.

channelorange.nl

Posted on October 20, 2021 in Gebruik van geanimeerde video by Tijmen Lenders